ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Ελαιόδεντρο
Φράουλα
Λάχανο
Κερασιές
apple
tomato
pepper
artichoke
grape
peach
flowers
Χημικό ΣτοιχείοΠεριεκτικότητα
Ολικό Οργανική Ύλη (N)28 Kg/Kg
Ολικός Οργανικός Άνθρακας (C)16 Kg/Kg
Ολικά Χουμικά Εκχυλίσματα19.6 Kg/Kg
Φουλβικά Οξέα 19.6 Kg/Kg
Ολικό Άζωτο (N)1.5 Kg/Kg
Κάλιο (K2O)3 Kg/Kg
Σίδηρος (Fe)1000 ppm
Ψευδάργυρος (Zn)1000 ppm
Ολικό Μαγνήσιο (MgΟ) 3000 ppm
Βόριο (Β) 500 ppm

Υγρό λίπασμα οργανικών-μετάλλων για υδρολίπανση. Πυκνότητα: 1.2 Kg/L.  pH: 3 – 5

Χαρακτηριστικά

  • Τα χαρακτηριστικά του Fulvimac αυξάνουν την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων και βελτιστοποιούν τη δομή του εδάφους οδηγώντας σε σχηματισμό αδρανών που βελτιώνει το πορώδες, τη διαπερατότητα και την ικανότητα συγκράτησης νερού.
  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη των δευτερογενών ριζών, γεγονός που βελτιώνει την ικανότητα ριζοβολίας του.
  • Τα φουλβικά οξέα αυξάνουν την ανταπόκριση του φυτού και, κατά συνέπεια, την ανάπτυξή του.
  • Η ισορροπία του μαγνησίου (Mg), του σιδήρου (Fe), του ψευδαργύρου (Zn) και του βορίου (Β) βοηθούν στην αντιστάθμιση των ελλείψεων αυτών των στοιχείων.
  • Τα χαρακτηριστικά του Fulvimac αυξάνουν την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων και βελτιστοποιούν τη δομή του εδάφους οδηγώντας σε σχηματισμό αδρανών που βελτιώνει το πορώδες, τη διαπερατότητα και την ικανότητα συγκράτησης νερού.
  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη των δευτερογενών ριζών, γεγονός που βελτιώνει την ικανότητα ριζοβολίας του.
  • Τα φουλβικά οξέα αυξάνουν την ανταπόκριση του φυτού και, κατά συνέπεια, την ανάπτυξή του.
  • Η ισορροπία του μαγνησίου (Mg), του σιδήρου (Fe), του ψευδαργύρου (Zn) και του βορίου (Β) βοηθούν στην αντιστάθμιση των ελλείψεων αυτών των στοιχείων.

Δοσολογία

ΚαλλιέργειαΥδρολίπανση Χρήση
Οπωροφόρα100 – 200 L/ha/year
Λαχανικά1 – 3 cc/m²/ κάθε 7 – 10 μέρες
Ελαιόδεντρα
60 – 200 L/ha/year
Αμπέλια
100 – 200 L/ha/year

Υδρολίπανση L/ha/year: Λίτρα ανά 10 στρέμματα το χρόνο
 

Άλλες Ενδείξεις

    • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μακριά από τρόφιμα και ζωοτροφές.
    • Διατηρήστε το προϊόν μεταξύ 0ºC και 40ºC. Θα πρέπει να λαμβάνονται τα συνήθη προληπτικά μέτρα για το χειρισμό των προϊόντων.
    • Το προϊόν δεν είναι εύφλεκτο.