ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Ελαιόδεντρο
Φράουλα
Λάχανο
Κερασιές
apple
tomato
pepper
artichoke
grape
peach
flowers
Χημικό ΣτοιχείοΠεριεκτικότητα
Ολική Οργανική Ύλη25.4 % w/w
Οργανικός Άνθρακας14.7 % w/w
Ολικό οξείδιο του Καλίου (K2O)2.0 % w/w
Ουσίες και μείγματα παρθένων υλικών ~1.0 % w/w

Πιστοποιημένο – Εγκεκριμένο Οργανομεταλικό διάλυμα Κάλιού(K2Ο). Πυκνότητα: 1.0 Kg/L.  pH: 6-7

Χαρακτηριστικά

  • Το ESSENTIA είναι ένα προϊόν διαμορφωμένο από οργανικές ύλες φυτικής προέλευσης και αποτελεί  μια βιοδιασπώμενη και φιλική προς το περιβάλλον ένωση.
  • Για μέγιστη αποτελεσματικότητα συνιστάται να διαβρέχεται καλά ολόκληρη η επιφάνεια του φυτού.
  • Το ESSENTIA είναι ένα προϊόν διαμορφωμένο από οργανικές ύλες φυτικής προέλευσης και αποτελεί  μια βιοδιασπώμενη και φιλική προς το περιβάλλον ένωση.
  • Για μέγιστη αποτελεσματικότητα συνιστάται να διαβρέχεται καλά ολόκληρη η επιφάνεια του φυτού.

Δοσολογία

ΚαλλιέργειαΔιαφυλλική ΧρήσηΥδρολίπανση
Φράουλα0.2 – 0.5 %15 – 30 L/Ha
Ελαιόδεντρα0.2 – 0.5 %10 – 25 L/Ha
Ξηροί Καρποί
 0.2 – 0.75 %10 – 30 L/Ha
Κηπευτικά 0.2 – 0.5 %15 – 25 L/Ha
 Αμπέλια0.2 – 0.75 %10 – 30 L/Ha

Διαφυλλική Χρήση: Ποσοστό (%) επί του νερού ψεκασμού
L/Ha : Λίτρα ανά 10 στρέμματα

Άλλες Ενδείξεις

  • Εφαρμόστε τη σωστή δοσολογία σύμφωνα με την ενδεικνυόμενη χρήση σε έναν κουβά γεμάτο νερό.
  • Διατηρείτε το μείγμα σε ανάδευση και ψεκάστε εντός 24 ωρών από την ανάδευση του μείγματος.
  • Για μέγιστη αποτελεσματικότητα συνιστάται να διαβρέχεται καλά ολόκληρη η επιφάνεια του φυτού.
  • Θα πρέπει να εφαρμόζεται το πρωί για καλό στέγνωμα. Αποφύγετε τη χρήση αργά το απόγευμα. 
  • Υπό κανονικές συνθήκες της χρήσης και σε αρχική μορφή του, το προϊόν δεν έχει αρνητικά αποτελέσματα για την υγεία ή το περιβάλλον.
  • Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημία – ατύχημα προκληθεί κατά τη διάρκεια της εφαρμογής λόγω παράβλεψης των οδηγιών που αναγράφονται στην ετικέτα.
  • Αποθηκεύστε το προϊόν σε ξηρό, καλά αεριζόμενο χώρο μακριά από άμεσο ηλιακό φως.
  • Διατηρήστε το προϊόν μεταξύ 0ºC και 40ºC.
  • Θα πρέπει να λαμβάνονται τα συνήθη προληπτικά μέτρα για το χειρισμό των προϊόντων.