Χαρακτηριστικά
Λίπασμα καλίου (Κ) και φωσφόρου (Ρ), ιδιαίτερα κατάλληλο για τα τελικά στάδια των καλλιεργειών λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο.
Η παρουσία των απαραίτητων αμινοξέων στην τελική φάση της ωρίμανσης των φρούτων βελτιώνει τις φυσικές διεργασίες.
Η ισορροπία και η γρήγορη αφομοίωσή του συμβάλλουν στην αύξηση της περιεκτικότητας του φρούτου σε έλαια και σάκχαρα.
Είναι επίσης κατάλληλο για εκείνα τα στάδια όπου υπάρχει έλλειψη των στοιχείων που αναφέρθηκαν προηγουμένως.
Περιέχει βιοδιεγερτικά που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος μέσω της ενεργοποίησης των μεταβολικών οδών που εμπλέκονται στην ωρίμανση των φρούτων.
Λίπασμα καλίου (Κ) και φωσφόρου (Ρ), ιδιαίτερα κατάλληλο για τα τελικά στάδια των καλλιεργειών λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο.
Η παρουσία των απαραίτητων αμινοξέων στην τελική φάση της ωρίμανσης των φρούτων βελτιώνει τις φυσικές διεργασίες.
Η ισορροπία και η γρήγορη αφομοίωσή του συμβάλλουν στην αύξηση της περιεκτικότητας του φρούτου σε έλαια και σάκχαρα.
Είναι επίσης κατάλληλο για εκείνα τα στάδια όπου υπάρχει έλλειψη των στοιχείων που αναφέρθηκαν προηγουμένως.
Περιέχει βιοδιεγερτικά που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος μέσω της ενεργοποίησης των μεταβολικών οδών που εμπλέκονται στην ωρίμανση των φρούτων.
Δοσολογία
Καλλιέργεια | Διαφυλλική Χρήση |
---|---|
Οπωροφόρα | 0.3 – 1.0 % |
Κηπευτικά | 0.2 – 0.5 % |
Ελαιόδεντρα | 0.5 – 1.5 % |
Αμπέλια | 0.3 – 1.0 % |
Διαφυλλική Χρήση: Ποσοστό (%) επί του νερού ψεκασμού