ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Ελαιόδεντρο
Φράουλα
Λάχανο
Κερασιές
apple
tomato
pepper
artichoke
grape
peach
flowers
Χημικό ΣτοιχείοΠεριεκτικότητα
N (ολικό) + P2O5+ K2O (ολικό)0.84% w/v
Ολικό Άζωτο (Ν)0.84% w/v
Οργανικό Άζωτο (Ν)0.84% w/v
Ολική Οργανική Ύλη6.0% w/v
Οργανικός Άνθρακας (C)3.5% w/v
Ασβέστιο (CaO), υδατοδιάλυτο12.0% w/v
Ελεύθερα αμινοξέα2.4% w/v
Ολικά αμινοξέα6.0% w/v

Πιστοιποιημένο CE υγρό οργανοανόργανο λίπασμα εμπλουτισμένο σε Ασβέστιο (CaO), κατάλληλο για υδρολίπανση. Πυκνότητα: 1.2 Kg/L.  pH: 7 – 8

Χαρακτηριστικά

  • Το AMMINOCAL είναι ένα σκεύασμα ασβεστίου με αμινοξέα για ριζική εφαρμογή, για υδρολίπανση.

  • Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει διαθέσιμο ασβέστιο σε οποιοδήποτε έδαφος ή υπόστρωμα, αποφεύγοντας ελλείψεις και φυσιοπάθειες στα φυτά.

  • Το AMMINOCAL συνίσταται σε απαιτητικές καλλιέργειες σε ασβέστιο και σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου η συμβολή του ασβεστίου είναι απαραίτητη για τη διόρθωση ελλείψεων αυτού του στοιχείου.

  • Σε εδάφη με αλατότητα-νιτριούχα, βελτιώνει τη διείσδυση του νερού και απομακρύνει τα ιόντα νατρίου.

  • Μειώνει την αλατότητα και αυξάνει τη διαθεσιμότητα νερού.

  • Το AMMINOCAL είναι ένα σκεύασμα ασβεστίου με αμινοξέα για ριζική εφαρμογή, για υδρολίπανση.

  • Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει διαθέσιμο ασβέστιο σε οποιοδήποτε έδαφος ή υπόστρωμα, αποφεύγοντας ελλείψεις και φυσιοπάθειες στα φυτά.

  • Το AMMINOCAL συνίσταται σε απαιτητικές καλλιέργειες σε ασβέστιο και σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου η συμβολή του ασβεστίου είναι απαραίτητη για τη διόρθωση ελλείψεων αυτού του στοιχείου.

  • Σε εδάφη με αλατότητα-νιτριούχα, βελτιώνει τη διείσδυση του νερού και απομακρύνει τα ιόντα νατρίου.

  • Μειώνει την αλατότητα και αυξάνει τη διαθεσιμότητα νερού.

Δοσολογία

 

Καλλιέργεια Υδρολίπανση
Οπωροφόρα80 – 150 L/ha/year
Κηπευτικά50 – 150 L/ha/year
Ελαιόδεντρα50 – 150 L/ha/year
Αμπέλια80 – 200 L/ha/year

Διαφυλλική Χρήση: Ποσοστό (%) επί του νερού ψεκασμού
L/ha/year : Λίτρα ανά 10 στρέμματα το χρόνο

Άλλες Ενδείξεις

    • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μακριά από τρόφιμα και ζωοτροφές.
    • Διατηρήστε το προϊόν μεταξύ 0ºC και 40ºC.
    • Θα πρέπει να λαμβάνονται τα συνήθη προληπτικά μέτρα για το χειρισμό των προϊόντων.
    • Το προϊόν δεν είναι εύφλεκτο.