ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Ελαιόδεντρο
Φράουλα
Λάχανο
Κερασιές
apple
tomato
pepper
artichoke
grape
peach
flowers
Χημικό ΣτοιχείοΠεριεκτικότητα σε Kg / hL
Ολικό Άζωτο (N)1 Kg/hL
Κάλιο (K2O)15 Kg/hL
Ολική Οργανική Ύλη7.7 Kg/hL
Ολικό Οργανικός Άνθρακας (C)4.5 Kg/hL
Χουμικά Εκχυλίσματα7.7 Kg/hL
Φουλβικά Οξέα7 Kg/hL
Ασβέστιο (CaO)1260 ppm
Μαγνήσιο (MgO)849 ppm

Ειδικό υγρό λίπασμα χουμικών Οξέων για εφαρμογή με υδρολίπανση. Πυκνότητα: 1.19 Kg/L.  pH: 5 – 7

Χαρακτηριστικά

  • Τα χαρακτηριστικά του ενισχύουν την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων και βελτιστοποιούν τη δομή του εδάφους οδηγώντας σε σχηματισμό αδρανών που βελτιώνει το πορώδες, τη διαπερατότητα και την ικανότητα κατακράτησης νερού.
  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη των δευτερογενών ριζών, γεγονός που βελτιώνει την ικανότητα ριζοβολίας του.
  • Τα φουλβικά οξέα αυξάνουν την ανταπόκριση του φυτού και, ως εκ τούτου, την ανάπτυξή του.
  • Ενισχύει το ποσοστό της βακτηριακής χλωρίδας στα εδάφη, γεγονός που αυξάνει τη δέσμευση των ενώσεων του αζώτου.
  • Ενισχύει το μεταβολισμό του φυτού και ενισχύει την ανάπτυξη των φύλλων, των κλαδιών και των καρπών. 
  • Διεγείρει το μεταβολισμό του φυτού, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση του μεγέθους του καρπού και στην αντοχή του στη συντήρηση.
  • Αυξάνει την ποσότητα των σακχάρων και των λιπών των φρούτων.
  • Παρεµβαίνει στη ρύθμιση του ανοίγματος των στομάτων και τη διαπνοή του φυτού, γεγονός που βελτιώνει την αντοχή του στην ξηρασία και τους παγετούς.
  • Τα χαρακτηριστικά του ενισχύουν την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων και βελτιστοποιούν τη δομή του εδάφους οδηγώντας σε σχηματισμό αδρανών που βελτιώνει το πορώδες, τη διαπερατότητα και την ικανότητα κατακράτησης νερού.
  • Συμβάλλει στην ανάπτυξη των δευτερογενών ριζών, γεγονός που βελτιώνει την ικανότητα ριζοβολίας του.
  • Τα φουλβικά οξέα αυξάνουν την ανταπόκριση του φυτού και, ως εκ τούτου, την ανάπτυξή του.
  • Ενισχύει το ποσοστό της βακτηριακής χλωρίδας στα εδάφη, γεγονός που αυξάνει τη δέσμευση των ενώσεων του αζώτου.
  • Ενισχύει το μεταβολισμό του φυτού και ενισχύει την ανάπτυξη των φύλλων, των κλαδιών και των καρπών. 
  • Διεγείρει το μεταβολισμό του φυτού, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση του μεγέθους του καρπού και στην αντοχή του στη συντήρηση.
  • Αυξάνει την ποσότητα των σακχάρων και των λιπών των φρούτων.
  • Παρεµβαίνει στη ρύθμιση του ανοίγματος των στομάτων και τη διαπνοή του φυτού, γεγονός που βελτιώνει την αντοχή του στην ξηρασία και τους παγετούς.

Δοσολογία

ΚαλλιέργειαΥδρολίπανση 
Οπωροφόρα100 – 200 L/ha/year
Λαχανικά1-3 cc/m2/κάθε 7 – 10 μέρες
Ελαιόδεντρα
60 – 150 L/ha/year
Αμπέλια75 – 150 L/ha/year

L/ha/year : Λίτρα ανά 10 στρέμματα το χρόνο 

Άλλες Ενδείξεις

    • Μην πετάτε τα άδεια δοχεία στο φυσικό περιβάλλον μετά τη χρήση. Αυτό το προϊόν δεν πωλείται χύμα.
    • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μακριά από τρόφιμα και ζωοτροφές.
    • Διατηρήστε το προϊόν μεταξύ 2ºC και 40ºC. Θα πρέπει να λαμβάνονται τα συνήθη προληπτικά μέτρα για το χειρισμό των προϊόντων.
    • Το προϊόν δεν είναι εύφλεκτο.